Abbonement & Bezorg service voor Horecaondernemers

 

Wij bieden horecaondernemers gemak en gemoedsrust door een vaste abonnementsservice aan te bieden voor onze milieuvriendelijke rietjes. Met deze service zorgen wij ervoor dat uw horeca onderneming altijd voldoende voorraad heeft om aan de vraag van alle klanten te voldoen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het uitputten van voorraden of last-minute bestellingen.

Onze bezorgservice zorgt ervoor dat de eco-straws regelmatig en op tijd bij de horecaondernemingen worden afgeleverd, zodat ze hun klanten kunnen voorzien van een duurzaam alternatief voor wegwerp plastic rietjes. Dit bespaart hen niet alleen tijd en moeite bij het bestellen en beheren van de voorraad, maar vermindert ook de kans op tekorten of verspilling.

Met ons abonnementsmodel kunnen horecaondernemers hun inkoopproces stroomlijnen en tegelijkertijd bijdragen aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van het milieu. Door te kiezen voor onze milieuvriendelijke rietjes en gebruik te maken van onze abonnementsservice, kunnen zij hun klanten een duurzamere drinkervaring bieden en tegelijkertijd hun eigen ecologische voetafdruk verkleinen.

Wij zijn trots om samen te werken met horecaondernemers en hen te ondersteunen bij het verduurzamen van hun bedrijfsactiviteiten. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de toekomst van onze planeet veiligstellen.

neem gerust en makkelijk contact met ons op via e-mail, telefoon of whatsapp voor onze scherpe horeca aanbod!